Over ons

Alle voordelen van online bestellen
maar mèt persoonlijk advies en contact.

Na meer dan 10 jaar ervaring in vormgeving, interieur en architectuur hebben wij onze talenten en ervaringen gecombineerd met de passie voor het buitenleven.

Outdoor Design combineert alle voordelen van online bestellen met het voordeel van persoonlijk advies van een professionele interieurarchitect en vormgever.

Design en kwaliteitsmeubelen die je niet overal ziet en vindt: wij hebben ze voor u gevonden en geselecteerd in onze unieke webshop. Door onze jarenlange ervaring als interieurarchitect en grafisch vormgever hebben we een oog voor mooie vormgeving, uniek design, kwaliteitsmaterialen en stijlvolle kleurcombinaties: dat is onze passie, die we letterlijk naar BUITEN willen dragen.

U kunt rustig op uw gemak alle modellen bekijken in de webshop. Per artikel vindt u een gedetailleerde beschrijving van het materiaal en de kleuren.

Heeft u nog vragen over het materiaal, het onderhoud of wil u advies over welk model het beste past bij uw tuin/terras in combinatie met uw interieur? Wij staan u zelf telefonisch te woord en kiezen samen met u het perfecte tuinmeubel. U krijgt alle uitleg die u wenst en nodig heeft. Vaak meer dan in een drukke winkel waar de verkoper niet altijd tijd heeft om rustig uw vragen te beantwoorden.

Alle tuinmeubelen die u bij ons bestelt, worden bij u thuis gebracht. En indien u dit wenst, worden ze zelfs uitgepakt en netjes op de juiste plaats in de tuin gezet door onze vriendelijke transporteurs.

Als de bestelling is afgerond leveren wij zo snel mogelijk bij u thuis. Uiteraard in overleg op welke dag het voor u het beste past.

Wij kunnen u exclusieve kwalitatieve tuinmeubelen aanbieden aan deze gunstige prijzen, omdat wij geen hoge kosten hebben van een pand en personeel. Wij kunnen u het hele jaar door een eerlijke, mooie prijs bieden. Geen grote kortingen enkel aan het einde van het seizoen, maar het hele jaar door, goede prijzen en volop voorraad.

TANJA BRANDT

Persoonlijk en direct contact met onze interieurarchitecte

X